Теоретичні засади визначення достатності інноваційно-інвестиційного потенціалу підприємства зв'язку - Дем’янчук, М.А. (Економічні інновації, 2011)
В статті сформовано науково-методичний підхід до діагностики достатності інноваційно-інвестиційного потенціалу підприємств зв'язку. В рамках цього підходу та на підставі груп факторів інноваційно-інвестиційного розвитку підприємств зв'язку розроблено методику оцінки достатності інноваційно-інвестиційного потенціалу підприємств зв'язку. Запропоновано шкалу інтегральної оцінки інноваційно-інвестиційного потенціалу підприємства зв'язку. In article the scientifically-methodical approach to diagnostics of sufficiency of an innovative-investment potential of telecommunications agency is generated. Within the limits of this approach and on the basis of groups of factors of an innovative-investment development of telecommunications agencies the technique of an estimation of sufficiency of an innovative-investment potential of telecommunications agency is developed. The scale of an integrated estimation of an innovative-investment potential of telecommunications agency is offered.