Стратегічне управління збутовими процесами підприємств - Журавльова, Т.О.; Присягіна, А.Ю. (Економічні інновації, 2011)
У статті розглянуто проблеми формування національного ринку архітектурного алюмінієвого профілю та запропоновано логістичний підхід до управління матеріальними потоками підприємств-виробників та їх збутовою стратегією. In the article the problems about forming of national market of architectural aluminum type are considered and the logistic going is offered near the management of enterprises-producers financial streams.