Теоретичне обґрунтування сутності потенціалу підприємства - Коваленко, М.А.; Іванець, О.О. (Економічні інновації, 2011)
В статті проаналізовано еволюцію трактування терміну «потенціал». Виділено три підходи науковців до трактування його поняття. The article evolution of interpretation of the term "potential" is analyzed. Three scientists approach to the interpretation of his concept.