Ефективність витрат підприємства на реєстрацію інформаційних потоків - Кочетков, В.В. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто завдання визначення ефективного рівня реєстрованості інформації, що є ресурсом для прийняття управлінських рішень на підприємстві. Task of determination of effective information flows registration of level considered.