Ситуационный подход в теории организации и управления промышленными объектами в условиях неопределенности - Крючковский, В.В.; Погребняк, И.Ф.; Шарко, А.В. (Економічні інновації, 2011)
В даній роботі представлений формалізований опис ситуаційного підходу в теорії організації та управління промисловими об’єктами. Надана схема адаптації організаційної структури до впливу оточуючого середовища. In the paper, the formal description of the situational approach in the theory of organization and control of industrial objects. Adaptation scheme provided the organizational structure to influence the environment.