Короткий життєпис (Федора Одрача) - Марчук, І. (Український визвольний рух, 2005)
Короткий життєпис вислав Теодор Шоломицький – “Федор
Одрач” провіднику ОУН Степану Бандері. Цей текст є цікавим
джерелом до історії повстанського руху на Волині та Поліссі. Тому ми додали деякі примітки й пояснення та доставили відсутні розділові знаки. Оригінальну мову і авторську стилістику збережено повністю.