Моделювання наскрізної системи стандартизації якості продукції підприємств з переробки вовни - Мартинова, О.В. (Економічні інновації, 2011)
Стаття присвячена використанню синергічного підходу до створення наскрізної системи стандартизації якості продукції у технологічному ланцюзі «сировина – первинна обробка вовни – текстиль». Змодельований ефект функціонування наскрізної системи якості. The article investigates peculiarities of synergetic approach for design of the through standardization system for products in the described chain raw. The effect is modeled for functioning of the through system of standardization.