Диверсифікація як один із напрямів інноваційного розвитку підприємства - Мєшкова-Кравченко, Н.В.; Мєшков, О.Ю. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто особливості розвитку підприємств у сучасному конкурентному середовищі. Вказано на доцільність активізації інноваційного напрямку розвитку та його зв'язок з потенціалом підприємства. Обґрунтовано можливість диверсифікації підприємства – створення енергозберігаючого комплексу. The particularities of development of the enterprise in today's competitive environment. The expedience of activation of the innovation line of development and its connection with potential of the enterprise is indicated. The opportunity of diversification of the enterprise – creating of the energy-saving complex is substantiated.