Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков - Надточий, И.И. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто експертний метод оцінки конкурентоспроможності підприємств з виробництва соків, який оснований на економічних показниках діяльності підприємства. Considerations of an expert method of an estimation of competitiveness of the enterprises for manufacture of juice which is based on the main things of economic indicators.