Властивості 2-незведених простих графів - Петренюк, В.І. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2008)
Запропоновано спосіб побудови 2-незведених простих графів шляхом приклеювання кількох пар
ребер до 3-мінімального площинного графа. Предложен способ построения 2-несводимых простых графов приклеиванием нескольких пар ребер к
3-минимальному плоскостному графу.