Трансформація парадигми підприємництва з позиций самодостатності - Редькін, Д.О. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто систему функціональних ознак розвитку малих форм підприємництва відповідно до обраних цільових стратегій, а також система самоорганізації суб'єктів цього сектора економіки. The system of functional signs of development of small forms of enterprise is considered in accordance with select having a special purpose strategies, grounded the necessity of organization of aggregate of the agreements carried out enterprise structures in accordance with market principles.