Инновационная стратегия – путь к повышению конкурентоспособности предприятия - Сааджан, В.А.; Чашко, Д. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто вплив інновацій на конкурентоспроможність підприємства. Проведено оцінку конкурентоспроможності продукції до й після прийняття інноваційних рішень, виявлений економічний ефект для споживачів і зміна конкурентоспроможності виробника. The influence of innovation on the competitiveness of enterprises. The evaluation of the competitiveness of products before and after the adoption of innovative solutions, identified benefits to consumers and change the competitiveness of the manufacturer.