Повышение эффективности управления строительными проектами за счет разработки модели календарного планирования - Усов, А.В.; Максимов, С.С. (Економічні інновації, 2011)
У статті розглянуті моделі календарного планування за допомогою яких можна підвищити ефективність управління будівельними проектами. На основі розроблених моделей планування оптимального розміщення об'ємів робіт в часі можна суттєво скоротити тривалість реалізації будівельного проекту. In the article the considered models of the calendar planning by means of that can be promoted efficiency of management building projects. On the basis of the worked out models of planning of the optimal placing of volumes of works in time it is possible substantially to shorten duration of realization of building project.