Стратегія маркетингу при збуті засобів виробництва на міжнародних ринках - Якимчук, Т.В.; Вольвач, І.Ю.; Ткач, К.С. (Економічні інновації, 2011)
Розглядаються особливості застосування можливостей стратегічного маркетингу при збуті засобів виробництва. На прикладі ХДЗ «Палада» у статті запропонована стратегія маркетингу зі збуту продукції заводу на міжнародних ринках. Peculiarities of strategic marketing opportunities for selling means of production are considered. The article proposes a marketing strategy for selling means of production based on the data and operation of Kherson State Plant “Palada”.