Дослідження сучасного стану підприємств легкої промисловості України - Адвокатова, Н.О. (Економічні інновації, 2012)
Дана оцінка факторів внутрішнього середовища підприємств легкої промисловості. Проведені дослідження сучасного стану діяльності підприємств, виявлені найбільш характерні для підприємств галузі можливості, загрози, сильні і слабкі сторони, встановлено зв’язки між ними. The value is an assessment of factors of internal environment of light industry. The research activities of modern enterprises, revealed the most characteristic of the industry opportunities, threats, strengths and weaknesses, set links between them.