Шляхи модернізації оптового ринку електроенергетики України - Ажнакін, С.Г. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто проблему реформування оптового ринку електроенергії України в контексті усунення системних недоліків і обгрунтування необхідності структурних змін у галузі в цілому. Запропоновано найбільш дієві методи такої модернізації на основі використання світового досвіду вирішення аналогічних проблем. In the article the problem of providing non-polluting producing energy manufactures (on example of providing wind energy) is considered. The most possible ways of escalating of a share of the produced electric power to a power balance of the country are offered due to nonconventional sources.