Аспекти формування продовольчої безпеки України - Крупін, В.Є.; Пушак, Я.Я. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто аспекти формування продовольчої безпеки України на основі визначення характерних особливостей розвитку сільського господарства, оцінки рівнів виробництва та споживання, обсягів експорту та імпорту сільськогосподарської продукції. Визначено першочергові заходи, покликані підвищити ефективність сільського господарства та сприяти збільшенню обсягів виробництва агропромислової продукції. Aspects of food security formation in Ukraine, based on determination of characteristics of agricultural development, assessment of production and consumption levels, as well as exports and imports volumes of agricultural products, were reviewed. Priority actions called to help increase the efficiency of agriculture and contribute to the increase in output of agricultural produce were defined.