Подходы к структурированию категории «конкурентоспособность деятельности» - Куприна, Н.М. (Економічні інновації, 2012)
Проаналізовано підходи до дослідження категорії «конкурентоспроможності» на різних рівнях функціонування економічних суб'єктів. Запропоновано структурування категорій «конкурентоспроможності» залежно від ієрархії об'єкта дослідження, виділена і структурована економічна категорія «конкурентоспроможність діяльності». The approaches to research of categories “competitiveness” were analyzed on different levels of functionality of economical subjects. The structuring of categories “competitiveness” was proposed depending from subjects re-search hierarchy was distinguished and structured the economic category “activity competitiveness”.