Потенціал наукових установ Південного регіону України в реалізації концепції инновационного розвитку економіки - Лазарєва, Є.В.; Лабунська, О.Б.; Хуторна, Л.В. (Економічні інновації, 2012)
Проведено порівняльну оцінку інноваційного потенціалу наукових установ Південного регіону України за сукупністю індикаторів, запропоновано додаткові дії, які вимагають виконання фундаментальних досліджень і реалізації інновацій, обґрунтовано пріоритетні напрями наукових досліджень. A comparative assessment of the innovative capacity of scientific institutions of the Southern region of Ukraine on the set of indicators proposed additional steps that require basic research and implement innovative, reasonably priority research areas.