Нейромережна система аналізу і прогнозування процесів на ринку нерухомості - Тазетдінов, В.А. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2008)
Розроблено інформаційно-аналітичну систему для аналізу і прогнозування стану ринку нерухомості.
Виконано експериментальну перевірку ефективності функціонування інформаційно-аналітичної
системи. Проведено верифікацію роботи розробленої системи з урахуванням зовнішніх факторів. Разработана информационно-аналитическая система для анализа и прогнозирования состояния рынка
недвижимости. Выполнена экспериментальная проверка эффективности функционирования
информационно-аналитической системы. Проведена верификация работы разработанной системы с
учетом внешних факторов. The informational analytical system for analysis and prediction of real estate market’s state has been
developed. The experimental validation of effective operation of informational analytical system has been
carried out. The verification of working of the developed system taking into account outside factors has been
accomplished.