Літопис Української Повстанської Армії. - Торонто-Львів, 2004. - Т. 41: Кирило Осьмак - президент УГВР. Документи і матеріали. - 880 с. - В'ятрович, В. (Український визвольний рух, 2005)
Літопис Української Повстанської Армії. - Торонто-Львів, 2004. - Т. 41: Кирило Осьмак - президент УГВР. Документи і матеріали. - 880 с.