Стратегічні напрямки державної підтримки легкої промисловості України в умовах лібералізації міжнародної торгівлі - Носова, Н.І.; Сараєва, І.М. (Економічні інновації, 2012)
Проаналізовано стан легкої промисловості після вступу України до СОТ, визначено основні проблеми, що заважають випуску конкурентоспроможної продукції вітчизняними виробниками, та окреслено стратегічні напрямки державної підтримки розвитку цієї галузі в умовах лібералізації міжнародної торгівлі. In the article the basic economic indicators of light industry after the entry of Ukraine in WTO are analyzed, the most problematic factors for production of competitive goods by Ukrainian producers are investigated, and strategic directions of state support of development of this area in the conditions of international trade liberalization are formulated.