Вплив Митного союзу Росії, Білорусі та Казахстану на зовнішньоекономічну діяльність України - Осадча, Н.В. (Економічні інновації, 2012)
У статті проаналізовано вплив Митного союзу Росії, Білорусі та Кахахстану на зовішньоекономічні відносини України. Визначені переваги та недоліки цього об’єднання для України. In the clause influence of Customs union on the external economic mutual relations of Ukraine is analyzed. Advantages and lacks of the given consolidation for Ukraine are researched.