Роль форсайта в управлінні субрегіоном - Осипов, В.М.; Парасюк, І.Л.; Ворожейкін, О.О. (Економічні інновації, 2012)
Стаття присвячена аналізу форсайту як інструменту системного передбачення подій. Розглянуто зарубіжний досвід та принципи форсайтингу. Доведено необхідність використання форсайту як елемента управління субрегіоном. The article analyzes foresight as a tool for system prediction of events. Foreign experience and principles foresighting are considered. The necessity of the use of Foresight as part of the subregion is proven.