Характеристика якості життя населення Придунав’я в соціологічному опитуванні та статистичному вимірі - Осипов, В.М.; Півоварчук, І.Д. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто характеристики якості життя населення Придунав’я, що виявлені в ході соціологічного опитування та аналізу статистичної інформації. Cформульовано рекомендації по необхідним перетворенням, які націлені на поліпшення якості життя. We consider characteristics of quality of life in Danube region identified in the survey and analysis of statistical information. Makes recommendations on the necessary reforms aimed at improving the quality of life.