Інтелектуальний капітал як фактор підвищення інвестиційної привабливості підприємств (на прикладі підприємств виноробної промисловості) - Павлова, О.С. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто сучасні проблеми розвитку виноробних підприємств, визначена роль інтелектуального капіталу у стратегічних орієнтирах підвищення їх інвестиційної привабливості. Modern problems of development of winemaking enterprises are considered, the role of the intellectual capital in strategic guidelines of increase of their investment attractiveness is defined.