Формування стратегії інноваційного розвитку промислових підприємств - Панченко, Ю.В.; Куклін, В.М. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто механізм формування стратегії інноваційного розвитку промислових підприємств. Обґрунтовано комплексний підхід щодо управління інноваційним розвитком промислових підприємств. Mechanism of forming of strategy of innovative development of industrial enterprises is considered. Complex approach in relation to a management innovative development of industrial enterprises is grounded.