Анализ инвестиций в проекты свиноводства - Рогальский, А.Ф. (Економічні інновації, 2012)
В статті освітлюється стан тваринництва і зокрема свинарства в Україні та розглядається можливість та доречність реалізації інвестиційних проектів створення підприємств-виробників. Розраховано показники привабливості проекту. Проведено SWOT аналіз створення підприємств-виробників продуктів тваринництва. The article illuminated condition and pigs livestock in Ukraine and the possibility and appropriateness of the investment projects creating producers. Calculated indices of attractiveness of the project. A SWOT analysis of the creation of enterprise-producers of animal products.