Повышение эффективности использования земельных ресурсов на основе страхования - Сааджан, И.А. (Економічні інновації, 2012)
Обґрунтовано пропозиції щодо обов’язкового страхування об’єктів будівельної індустрії щодо підвищення ефективності користування земельними ресурсами. Some proposals for compulsory insurance of the building industry to improve the use of land resources.