Сотня УПА «Непоборні» - Романюк, М. (Український визвольний рух, 2006)
На розгляд читачів подаємо невелике дослідження, присвячене одній із перших сотень УПА у складі Воєнної округи (ВО) 2 «Буг» – сотні «Непоборні», або як її в народі називали – «сотні Малинового».