Оптимизация принятия решений по управлению инновационной деятельностью предприятия в условиях неопределенности - Шарко, А.В.; Крючковский, В.В.; Погребняк, И.Ф. (Економічні інновації, 2012)
Запропоновано розвиток класичних підходів до дослідження методів прийняття рішень по управлінню інноваційною діяльністю підприємств в умовах невизначеності на основі класифікації інформаційних ситуацій щодо станів середовища з урахуванням інтересів суб’єктів господарювання. It is proposed the development of classical approaches to the study of methods of decision-making on management of innovation activities of enterprises in conditions of uncertainty based on the classification of information about environmental conditions of the situation with regard to the interests of economic entities.