Структуризация управленческих процедур ситуационного управления - Шарко, М.В.; Слободенюк, А.А. (Економічні інновації, 2012)
На основі аналізу найважливіших фаз управління виробничими об'єктами складена блок-схема структуризації управлінських процедур ситуаційного управління. A flow-chart of the administrative procedures of contingency management was made on the basis of the analysis of the major production facilities management phases.