Екологічно чисте виробництво в системі екологічного підприємництва: cистематика наукового бачення та взаємозв’язку - Андрєєва, Н.М.; Козловцева, В.А. (Економічні інновації, 2012)
Досліджено сутність дефініції «екологічне підприємництво», визначено його співвідношення з категорією «екологічно чисте виробництво» на підставі проведеного аналізу місця екологічного підприємництва в системі екологічно-чистого виробництва. Розглянуто напрями державної політики у сфері екологізації підприємницької діяльності. This article is devoted to the research of the meaning of the term "environmental entrepreneurship", its relation with the category "ecological cleaner production". The relation of these categories was made on the groung of the analysis of the environmental entrepreneurship place in the system of ecological cleaner production. The main directions of the state policy in a sphere of environmental entrepreneurship is regarded in the article.