Державно-приватне партнерство як механізм розвитку інфраструктури у природно-заповідній сфері - Андрєєва, Н.М.; Поляничко, О.В. (Економічні інновації, 2012)
Проаналізовано зміст визначення "державно-приватне партнерство", визначено його особливості у сфері розвитку інфраструктури природно-заповідного фонду. Розроблено стадії формування економічного проекту. Розглянуто основні моделі взаємодії держави та бізнесу відносно розвитку інфраструктури у природно-заповідній сфері. This article is devoted to the analysis of the meaning of a term "a public-private partnership", detection of its specifics in the sphere of nature-conservation fund's infrastructure development. The stages of economical project formation are developed. The main models of cooperation between a state and business structure concerning the infrastructure development in a nature-conservation sphere are treated.