«Зелена» економіка в контексті впровадження енергоощадних та ресурсозбережних технологій - Бєляєва, С.С. (Економічні інновації, 2012)
Дана оцінка факторів впливу на інноваційні процеси в сегменті «зеленої» економіки. Здійснені дослідження існуючої законодавчої бази з питань «зелених» тарифів та варіантів їх застосування. Проведений аналіз мотиваційних чинників для запровадження на виробництві, у сфері послуг, зокрема в рекреаційній діяльності, енергоощадних технологій. Визначено сильні та слабкі сторони у сфері застосування «зеленої» економіки в сучасних умовах господарювання. The estimation of the factors influencing the innovation in the segment of "green" economy. The existing legal framework for "green" tariffs and options for their use. The conditions creating the motivation for the introduction of the workplace, in the service sector, including recreational activities, energy-saving technologies. Identified strengths and weaknesses in the application of "green" economy in the contemporary economy.