The formataion a system of the economic - organizing mechanisms transfer ecologically oriented technologies - Butenko, V.; Voloshin, D. (Економічні інновації, 2012)
У статті обговорюються проблеми регулювання діяльності у сфері трансферу екологічно орієнтованих технологій (экотехнологий). Розглядаються напрями формування системи інструментів і механізмів трансферу экотехнологий.