Природний капітал як економічна категорія - Горячук, В.Ф. (Економічні інновації, 2012)
В статті розглянуті питання визначення понять «природний капітал» та «природно-ресурсний потенціал», співвідношення міх ними, класифікації їх складових. Запропоновано авторське визначення поняття «природний капітал». The article discussed the definitions of "natural capital" and "natural-resource potential," the relationship between them, the classification of their constituents. The author's definition of "natural capital".