Теоретико-концептуальні підходи до забезпечення механізму ефективності теплонасосної енергетики - Громова, О.М.; Маркова, Т.Д. (Економічні інновації, 2012)
У статті розглянуто особливості деяких теоретико-концептуальних підходів до забезпечення механізму ефективності теплонасосної енергетики з урахуванням інтересів учасників системи організації та реалізації процесу теплозабезпечення. In the article the features of some theoretical and conceptual approaches of the mechanism of heat pump energy efficiency with regard to the interests of the organization and implementation of process heat supply.