Оцінка еколого-економічних наслідків від нераціонального використання пестицидів на регіональному рівні - Карпенко, О.О.; Муравкіна, М.О. (Економічні інновації, 2012)
В статті розглянуто сьогоднішній стан використання пестицидів та їх негативного впливу на навколишнє середовище, а саме забруднення ґрунтів та підземних вод. Наведено модель антропогенного впливу пестицидів. The thesis considers the current state of the use of pesticides and their negative impact on the environment, namely the pollution of soil and groundwater. The model of human exposure to pesticides.