Сталий розвиток як ключова домінанта регіонального екологічного управління - Кравцова, Л.А. (Економічні інновації, 2012)
В Україні законодавчо не затверджено концепцію та перелік критеріїв і індикаторів для оцінки еколого-економічних та соціальних систем з метою оптимізації процесів сталого розвитку. Це обумовлює необхідність розроблення інструментарію щодо оцінки екологічно безпечного, сталого розвитку держави та її регіонів, формування управлінських рішень, необхідних для реалізації його принципів. In Ukraine the law is not approved the concept and a list of criteria and indicators for assessing environmental, economic and social systems to optimize the processes of sustainable development. This necessitates the development of tools to assess environmentally sound, sustainable development of the state and its regions, forming management decisions needed to implement its principles.