Отношения присвоения природного капитала как основа накопления в природопользовании - Мартиенко, А.И. (Економічні інновації, 2012)
В статті розглянуто економічну сутність накопичення в природокористуванні та вплив відносин власності на природні ресурси на процеси формування технічної, інноваційної та кадрової бази здійснення використання, охорони, відновлення та відтворення природних ресурсів. The paper considers the economic essence of accumulation in nature and influence of property on natural resources on process of forming technology, innovation and human resource base of the use, protection, restoration and reproduction of natural resources.