Теоретико-методологічні основи екологізації управління територіями обмеженого статусу використання (на прикладі курортно-рекреаційної зони Куяльник) - Полякова, І.В. (Економічні інновації, 2012)
В статті обґрунтовані науково-теоретичних засад екологізації управління природокористуванням в межах територій обмеженого статусу використання на прикладі курортно-рекреаційної зони Куяльник. Дане визначення «екологізації управління територіями обмеженого статусу використання», пропонується авторська класифікація територій обмеженого статусу використання та характеру впливу на ці території. The article shows us the research and theoretical principles of natural resources ecological management within the area limitation status using the example of resort and recreation zone Kuyalnik. "Greening of the territory of the status of limited use" was defined, the author proposes a limited area classification status by use of pursuit of the nature and impact of these territories.