Пріоритетні напрями державно-приватного партнерства у розбудові екологічної інфрастрктури - Рассадникова, С.І. (Економічні інновації, 2012)
Розроблено теоретичні засади визначення сутності екологічної інфраструктури та пріоритетних напрямів застосування механізмів державно-приватного партнерства у розбудові екологічної інфраструктури. Виявлено причини залучення приватного сектору економіки для рішення суспільних проблем екологічної інфраструктури, науково обґрунтовані важливіші умови для реалізації механізмів державно-приватного партнерства в даної сфери використання. The theoretical basis of determining the nature of environmental infrastructure and priority use of public-private partnership in the development of environmental infrastructure. The reasons involving the private sector to solve social problems, environmental infrastructure, science-based important conditions for the implementation of public-private partnership in this field use.