Закордонний Центр ОУН (лютий 1945 – лютий 1946 рр.) - Сич, О. (Український визвольний рух, 2006)
Пропонована стаття розкриває підготовчий етап становлення ЗЧ ОУН у формі
Закордонного центру ОУН (ЗЦ ОУН). Період існування ЗЦ ОУН є базовим і для ЗЧ ОУН, і для пізніше відокремленої від них ОУН-за кордоном (ОУНз, знаної як «двійкарі»).