Львів під радянською окупацією 1939–1941 рр. - Луцький, О. (Український визвольний рух, 2006)
Автор поставив собі за мету на основі виявлених і опрацьованих документальних
джерел, спеціальної літератури подати загальну картину
суспільних процесів у галицькій столиці в конкретний період,
водночас звертаючи увагу на різні аспекти політичного, соціально-економічного і національно-культурного життя львів’ян.