Посткризові промислові пріоритети розвитку Українського Причономор’я - Зінченко, А.І. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто промислові пріоритети розвитку Українського Причорномор'я в зв'язку із розвитком національного суднобудування в посткризовий період. In the article the industrial priorities of development of Ukrainian Black Sea Region are considered in connection with the development of national shipbuilding industry in post-crisis period.