Аналіз програм підтримки малого підприємництва в аспекті інноваційного розвитку регіонів Українського Причорномор’я - Курносова, А.В.; Лазарева, Є.В. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто Програми розвитку малого підприємництва Українського Причорномор’я щодо відповідності їх структури й змісту нормативним документам та перспективам інноваційного розвитку регіонів. Запропоновано заходи з упорядкування структури й змісту Програм та вдосконалення державної підтримки малого підприємництва, соціально-економічної та інноваційної політики регіонів в контексті сталого розвитку України. Small enterprise development Programs of Ukrainian Black Sea area are considered according to their structure and subject of matter the normative documents and prospects of innovative development on the regions. Offered measures relative to adjustment of structure and subject matter of Programs considering a perfection of small enterprise state support, socio-economic and innovative politics of regions in the context of sustainable development of Ukraine.