Страховий капітал: проблеми формування - Баранова, В.Г. (Економічні інновації, 2012)
Розглянуто теоретичні питання щодо сутності страхового капіталу, подано його структуру. На основі даних статистичної звітності визначаються тенденції у формуванні страхового капіталу в Україні. The theoretical question about the essence of insurance capital, given its structure. Based on the statistical reporting are defined trends in the insurance capital of Ukraine.