Напрямки розвитку інфраструктури підтримки малого підприємництва на регіональному рівні - Бутенко, А.І.; Сараєва, І.М.; Носова, Н.І. (Економічні інновації, 2012)
Проаналізовано стан розвитку підприємницької інфраструктури в Одеській області, визначено основні недоліки її функціонування і запропоновано напрямки державного регулювання для оптимізації й підвищення ефективності інфраструктурної підтримки малого підприємництва в регіоні. In the article the conditions of entrepreneurship infrastructure development in the Odessa region are analyzed, the shortcomings of its functioning are considered and some directions of government control are offered for optimization and enhancement of efficiency of infrastructural support for small entrepreneurship in the region.