Можливості участі інноваційного офісу в процесі технологічного аудиту – європейський досвід - Грінченко, Ю.Л. (Економічні інновації, 2012)
Процес комерціалізації інновації передбачає щільне співробітництво між наукою та бізнесом. Однією із сфер такого співробітництва є технологічний аудит, який визначає як здатність підприємства впровадити інновації, так і перспективи промислового впровадження інновації. Інноваційний офіс, як підрозділ вищого навчального закладу, здатний виконувати певні функції із сприяння технологічного аудиту та надавати відповідні послуги як дослідникам, так і промисловим компаніям. Європейський досвід функціонування інноваційного офісу може бути запровадженим в Україні. The commercialization of innovations grounds on tight cooperation between science and business. One of the prominent area of that cooperation links is technological audit. The technological audit estimates both a company’s abilities to adapt innovations and commercial and industrial perspectives of innovations themselves. Innovation Office, as a department of Higher Education Institution, has abilities to perform several functions of technological audit and provide related services to researchers and industrial companies. European experience of Innovation Office performance in that field can be adopted in Ukraine.